ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

A Károlyi Zongoraszalonról

Belvárosi zongoraszalonunkat 2011 őszén nyitottuk meg a Károlyi kert szomszédságában. Üzletfilozófiánk alapja kezdettől fogva az volt, hogy klasszikus zongoraszalont hozzunk létre a hangszer iránt érdeklődő nagyközönségnek.

Fontos volt számunkra, hogy szalonunkban az abszolút kezdő, a hangszerrel éppen csak ismerkedő érdeklődők is maximális támogatást és segítséget kaphassanak választásukhoz.

Meggyőződésünk, hogy a zongora vásárláshoz szükséges a személyes jelenlét, a megfelelő nyugodt környezet, a hozzáértő szakmai segítség és a zeneszeretet, különösen akkor, ha életünk első zongoráját vásároljuk.

A zongora különleges hozzáértést kíván, nem csupán egy termék, melyet egyszer eladunk, hanem a hangszer szállítása, hangolása, karbantartása, esetleges, későbbi javítása is szakértelmet kíván. Mi mindezt biztosítjuk vásárlóinknak.

Igyekeztünk úgy összeválogatni a hangszerkínálatot, hogy az olcsóbb, kezdő hangszerektől a különleges, professzionális zongorákig minden egy helyen elérhető legyen.

Miért vásároljon nálunk?

  • mert megbízható, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek várják az érdeklődőket
  • mert csakis kiváló minőségű zongorákat talál nálunk
  • mert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hangszerészképző Iskolájában végzett zongorakészítő- és hangoló mesterek vizsgálnak át minden zongorát
  • mert a jó minőséget megfizethető áron adjuk
  • mert minden új és használt zongorára garanciát adunk.