ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

RP 701 DR

Ár: 494.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: RP701DR

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

Minden, amire egy családnak szüksége van a zongorázáshoz

Ha az egész család számára keres hangszert, a Roland RP701 a tökéletes választás. A hangminőség és billentés a két legfontosabb tényező a tanuláshoz. Ennek megfelelően, ez a kedvező árfekvésű digitális hangszer ragyogó, gazdag hangzást kínál a Roland SuperNATURAL Piano technológiájának jóvoltából,  a rendkívül érzékenyen működő PHA-4 Standard billentyűzetünk pedig biztosítja az akusztikus zongorák autentikus játékérzetet. 

Az RP701-et az intuitív használatra tervezték, ezért a fiatalok is azonnal belevethetik magukat a zenélésbe. A könnyen értelmezhető ikonok és a jól elrendezett előlap biztosítják, hogy a használati útmutató olvasgatása helyett, azonnal a játékra összpontosíthasson. A beépített Bluetooth funkciónak köszönhetően zenéket streamelhet egy okostelefonról,  illetve zenei alkalmazásokhoz kapcsolódhat, melyek növelik a motivációt és hatékonyabbá teszik a gyakorlást. Töltse meg a teret zenével a nagy teljesítményű, beépített hangszórókon keresztül, élvezze a gyakorlást a Headphones 3D effekt ragyogó térhangzásának köszönhetően vagy a hangszer klasszikus megjelenésével tegye még esztétikusabbá otthonát. 
Akár gyermekeinek szeretne egy hangszert a zongoratanulásához, vagy Önmagának az újrakezdéshez, az RP701 hangzás, megjelenés és játékérzet tekintetben tökéletes megoldást jelent az egész család számára.

 

Tulajdonságok

  • Kifejező hangzás a Roland SuperNATURAL Piano technológiának köszönhetően
  • Egy akusztikus zongora játékérzete a PHA-4 Standard billentyűzettel és Progressive Damper Action pedállal
  • Klasszikus külső, elegáns első lábak és finom lekerekítések
  • Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
  • Jól áttekinthető kijelző, egyszerűen használható ikonokkal, melyek rejtve maradnak, ha nincs rájuk szükség 
  • Okostelefon csatlakoztatása Bluetooth Audio-n keresztül és játék kedvenc dalokkal
  • Kompatibilis a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz
  • Állítható magasságú, tartozék BNC-05 zongorapad (régiófüggő)
  • Sötét rózsafa, világos tölgy és modern fekete színekben kapható.

Akárcsak egy hagyományos akusztikus zongora
Ha már hozzászokott zongoratanára akusztikus hangszeréhez, az RP701 használata zökkenőmentes átmenetet jelent. Ezen a digitális zongorán azonnal otthonosan fogja érezni magát, nemcsak a lenyűgöző hangzásnak, hanem a precíz billentésnek és dinamikának köszönhetően is. A kiváló SuperNATURAL hangforrás a hang és rezonanciák minden finom változását képes megszólaltatni, akárcsak egy akusztikus hangszer. Ehhez az élethű hangzáshoz kapcsolódik a PHA-4 Standard billentyűzet, amely elefántcsont hatású fehér billentyűkkel és kiváltóponttal rendelkezik, amely a billentyűk lassú lenyomásakor jellegzetes "kattanást" okoz. Továbbá a Progressive Damper Action pedál funkció is része a hangszernek, így a zongoraórákon gyakorolt félpedál-technikáról sem kell lemondania.

Egyszerű kezelés Ösztönös játék
Az RP701 egyszerű kezelőfelülete és barátságos ikonjai  a fiatalabbak számára is megkönnyítik az alapvető funkciók használatát -  az Ön felügyelete nélkül is. A több mint 300 beépített dal mellett, egy gyakorlásbarát metronóm, egy felvevő és zenei alkalmazások elérésére is lehetőség nyílik. Üljön le a hangszerhez és élvezze az ikerhangszórók részletgazdag, erőteljes hangját. Vagy ha zavartalanul szeretne játszani, egyszerűen húzza lejjebb a billentyűzet fedelét, hogy elrejtse a kezelőpanelt, csatlakoztassa a fejhallgatót, és feledkezzen bele a Headphones 3D Ambience effekt hangulatába, mely a zongorahangzásnak valósághű térérzet biztosít. 

Az otthoni környezethez jól illeszkedő, elegáns dizájn
Ha vonzónak találja az akusztikus zongora klasszikus megjelenését, az RP701 nem okozhat csalódást. A Roland csúcskategóriás LX és HP sorozatának díjnyertes formavilágának hatására, ez a kifinomult hangszer remekül ötvözi az íveket és egyen vonalakat, karcsú első lábai pedig teljessé teszik a vizuális élményt. A négy színválasztékban elérhető RP701 a legkülönfélébb stílusú szobákhoz is remekül illik. Képzelje el a kifinomult sötét rózsafát, vagy a világos tölgyet elegáns erezettséggel, vagy ragaszkodjon a klasszikus hangulathoz a ragyogó fehér vagy a modern fekete színekkel.

Gyors tanulás zenei alkalmazásokkal és a Bluetooth funkcióval
A felső kategóriás digitális zongorák számos hasznos funkcióval rendelkeznek, így minden családtag számára motivációt és támogatást nyújtanak a zongoratanuláshoz. A Bluetooth audió használatával táblagépéhez vagy okostelefonjához csatlakozhat, zenéket szólaltathat meg az RP701 hangszóróin vagy fejhallgatóján keresztül, vagy együtt játszhat kedvenc előadóival. A Bluetooth MIDI segítségével pedig egyszerűen felfedezhet fel olyan online oktatási platformokat, mint a Skoove, vagy kipróbálhatja a Roland Piano Every Day alkalmazást, amely automatikusan rögzíti a játékát az önértékelés céljából, illetve a One Week Master programmal minden héten megtanulhat egy új darabot.