ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

RD 88

Ár: 475.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: RD88

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

Színpadra teremtve

Az RD zongorák több mint 30 éve ott szerepelnek a profi billentyűsök színpadi hangszerei között a világ minden részén. Most a népszerű RD hangzás és játékérzet egy könnyebb, elérhetőbb és mérsékeltebb árfekvésű hangszerben ölt testet.

  • Könnyű súly, kompakt kivitel az egyszerű szállítás és összeállítás érdekében
  • Elefántcsont hatású billentyűzet (PHA-4) a világklasszis játékérzethez
  • Új SuperNATURAL zongorák és elektromos zongorák a korábbi RD hangszerek alapján
  • Könnyen áttekinthető kezelőfelület az élő játékhoz igazítva
  • Három zóna külső vezérléssel és Apple MainStage integráció
  • Kiváló hangzású beépített hangszórórendszer
  • Világklasszis játszhatóság.
  • Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, és szolgálják ki színpadi igényeiket estéről-estére. Ennek egyik kulcsa a játszhatóság és a zenei elképzelések tökéletes közvetítésének lehetősége. Masszív vezérlők és precíz járású, megbízható billentyűzet, amely mindig természetes érzetű - nem túl nehéz és nem túl könnyű. 

Autentikus hangzás
Egy kiváló színpadi zongorának autentikus és karakteres hangszínekre van szüksége. A néhány potméterforgatással beállítható, új fejlesztésű Super Natural zongora és elektromos zongora hangszíneivel az RD-88 továbbviszi a sorozat gazdag örökségét. A sokoldalúság növelése érdekében korábbi hangszerek népszerű akusztikus és elektronikus hangszínei is helyet kaptak benne, melyek ugyanazt a hangforrást használják, mint a csúcsminőségű szintetizátoraink.

Üdítően egyszerű
Az RD zongorák kezelés rendkívül egyszerű a jól áttekinthető kezelőfelületnek és vezérlőkiosztásnak köszönhetően. Ez alól az RD-88 sem kivétel, hiszen rendelkezik minden olyan képességgel, melyek elengedhetetlenek a megbízható és kifejező előadáshoz. A létfontosságú szabályzók mindig kéznél vannak a kedvenc hangszínek gyors megkereséséhez, effektek hozzáadásához vagy a koncerthelyszínhez illő  hangerőarányok beállításához.

Integrált szoftverszintetizátor
Néha szükség lehet egy nagyon speciális hangszínre, illetve egy meghatározott szoftverszintetizátor vagy hangmintakönyvtár sajátos képességeire. Az RD-88 három zónája konfigurálható a belső hangszínekkel, de képes vezérelni az Apple MainStage szoftverszintetizátorait. Ez megkönnyíti egy sáv hangjának megduplázását élőben, vagy kedvenc szoftverszintetizátorok kombinálását az RD-88 saját hangszínkészletével.

Alkalmazkodik az életstílusodhoz
Az RD-88 letisztult, kompakt felépítése tökéletesen illeszkedik életstílusodhoz. Könnyű súlyának és strapabíró konstrukciójának köszönhetően egyszerűen szállítható és gyorsan összeállítható még egy kis méretű színpadon vagy zsúfolt próbahelyen is. A beépített hangszórórendszer rendkívüli kényelmet biztosít, mivel a hangszer további kábelek és külső erősítés nélkül is megszólaltatható.