ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

LX 705 DR

Ár: 950.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: LX705DR

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

Kiváló zongorahang, négyutas hangrendszer az LX700 sorozat legelérhetőbb árfekvésű modelljével 

Nincs szükség óriási kiadásra, ha egy akusztikus koncertzongora hangját szeretné otthonába varázsolni. Bemutatkozik az  Roland LX705 digitális zongora. A csúcsmodell LX708 és középárfekvésű LX706 modellek mellett a pénztárcát kímélő LX705 sok tekintetben ugyanazokat a kiváló képességeket hordozza, mint nagyobb testvérei. Az LX700 sorozat legkompaktabb hangszerében ragyogó zongorahangszíneket, téreffekteket és oktató funkciókat találunk, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható mobilkészülékekhez, az érzékeny PHA-50 billentyűzeten pedig szárnyalnak az ujjak. A négy hangszórós rendszeren keresztül megszülető zene minősége messze elfeledteti velünk, hogy az LX700 sorozat belépőszintű hangszerével van dolgunk.

           

Stílusos külső, kompakt méretek
A sorozat legkompaktabb tagjaként, ez a hangszer egyszerűen elhelyezhető egy kisebb lakásban is. Letisztult vonalvezetésével és természetes felületével kifinomultságot sugároz a többi bútor között. Tradicionális és időtálló – de kicsit több is ennél –  az LX705 egy olyan hangszer, amely jól illeszkedik az otthoni környezetbe, de nem dominálja azt. Fényes fekete, sötét rózsafa, sötétszürke és világos tölgyfa színekben kapható. 

Kifejező játék a PHA-50 billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal
Ha elérkezett az idő egy új zongora vásárlására, a játékérzet elsődleges fontosságú szempont. A játéktechnika fejlesztésétől az árnyalt zenei kifejezésig, az LX705 kiváló PHA-50 billentyűzete minden pillanatban inspirálja a zongorázást. Ez a billentyűzet tökéletesen reagál a billentés különbségeire és sokféle játéktechnikára, Mindemellett fontos hangsúlyt fektet a művészi tradíció és csúcstechnológiák harmonikus kombinálására. Ezt jól tükrözi a fehér billentyűk fából készült oldallapjainak és masszív, műanyag belső vázának kombinálása, amely tökéletes egyensúlyban tartja a megjelenés és karbantartás nélküli megbízhatóság szempontjait. És végül, de nem utolsó sorban az LX705 modell Progressive Damper Action pedáljai a legkiválóbb akusztuikus zongorákkal rivalizálnak.   

Négy hangszórós rendszer a határozott hangzáshoz
Igaz, hogy kevesebb hangszóróval rendelkezik, mint LX708 és LX706 testvérei, de ennek ellenére a hangszerbe épített Acoustic Projection rendszer elegendő hangerőt és határozottságot ad a legtöbb zenei szituációban. A kétutas rendszer minden hangszórója független szerepet tölt be a kiváló hangzás létrehozásában. A négy hangszóró két párt alkot, melyek a zongora különböző hangtartományaira vannak optimalizálva. Ez a hangszer a kristálytiszta hangzásra hivatott, legyen szó zongorajátékról vagy streamelésről.

Csúcstechnológia a sorozat minden modelljében 
Az LX700 sorozat minden modellje különbözik a külső megjelenés, billentyűzet, pedál és beépített hangszórók terén. De ennek ellenére, minden LX700 modell rendelkezik kiváló közös tulajdonságokkal is. Például a Roland PureAcoustic Piano modellezése és Pure Acoustic Ambience technológiája mindhárom hangszerben megtalálható, ugyanúgy az európai és amerikai modellek is, valamint  olyan hangszínek, mint az elektromos zongora, orgona, vonósok stb. Továbbá a praktikus Bluetooth Audio funkció, Twin Piano mód és fejhallgató használat a csendes gyakorláshoz, valamint a frontpanel C-alakú nyílásai a természetes hangsugárzáshoz.