ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

HP 704 LA

Ár: 889.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: HP704LA

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

Pompás megjelenés, autentikus játékérzet és négyutas audiorendszer

A HP704 stílus, működés és hangzás tekintetében minden prémium minőségű stúdiózongorától elvárható követelménynek megfelel. Ragyogó, kifinomult külső megjelenésével és kiváló hangjával ez a digitális zongora magára irányítja a figyelmet — színválasztékával pedig bármilyen környezetbe jól beilleszthető. A fejlett PHA-50 billentyűzet, a beépített oktatófunkciók és aBluetooth-on keresztül csatlakoztatható zenei alkalmazások mindig inspirálni fogják játékát, zenei felfedezéseit és fejlődését. A magas, elegáns hangszertest egy négyutas audiorendszert foglal magába, amely dinamikus hangjával megtölti a teret játék közben — kikapcsolódáshoz pedig kedvenc dalait is képes megszólaltatni.

Egyszerű, kifinomult megjelenés, amely minden pillanatban játékra invitál
Nem árt, ha egy jó hangú hangszer jól is néz ki. A HP704 magas, mégis karcsú felépítése, elegáns lábai a frontoldalon és kifinomult vonalvezetése a Roland csúcsmodell LX sorozatának dizájnkoncepcióját idézik, minden pillanatban vonzzák a tekintetet és játékra invitálnak. A gondosan megtervezett színválasztéknak és precíz kidolgozásnak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja azt a zongorát, amely legjobban illeszkedik otthonához. A hangszertestet a lehető legoptimálisabb hangzásra tervezték, függetlenül a zongora elhelyezésétől. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel
Amikor egy új zongora vásárlására kerül a sor, a játékérzet elsődleges szempont. Legyen szó az alapok elsajátításáról vagy bonyolult zongoradarabok technikai kihívásairól, a HP704 érzékeny PHA-50 billentyűzete tökéletesen támogatja a játékot és inspirálja a kifejező zenei előadást.  A művészi tradíciók és modern technológiák ötvözésével, a fehér billentyűk fából készült oldallapjainak ismerős látványa mellett, a strapabíró belső keret biztosítja a karbantartás mentes megbízhatóságot az éveken át tartó napi gyakorlás, játék során. 

Dinamikus hangzás, négy hangszórós rendszerrel
A jó hangzás, még jobb játékra ösztönöz. A HP704 SuperNATURAL technológia tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora valamennyi hangjának lényegét. Játék közben a zene egy fejlett, négyutas Acoustic Projection hangrendszeren keresztül kel életre, amely a ragyogó magas hangoktól  kezdve a teljes hangtartományon keresztül a telt mélyekig mindent valósághűen képes megszólaltatni. A négy hangszóró két párra van felosztva a hangszeren belül. Mindkét párt a lehető legtökéletesebb hangzásra optimalizálták, figyelembe véve a zongora széles dinamikatartományát. Zongorázás vagy zenehallgatás közben minden hangot kristálytiszta megszólalással élvezhetünk.

Általános tulajdonságok

  • Autentikus akusztikus hangzás a Roland’s SuperNATURAL Piano Modeling technológiájával 
  • Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal
  • Acoustic Projection hangrendszer négy hangszóróval, egy akusztikus zongora gazdag hangzásának létrehozásához
  • Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
  • A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín, úgymint vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
  • Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel 
  • Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához a zongora hangszóróin keresztül megszólaltatva
  • Kompatibilitás a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz