ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

HP 702 CH

Ár: 739.000 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: HP 702 CH

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

HP 700-as sorozat. Kompromisszumoktól mentes játék és stílus

A kedvező árfekvésű HP702 stílust és minőségi zongorázást varázsol otthonába. Éjszaka is nyugodtan gyakorolhat a Headphones 3D Ambience funkcióval, amely tökéletes hangzást nyújt fejhallgatón keresztül. Vezeték nélküli zenehallgatás és zenei alkalmazások használata Bluetooth-on keresztül vagy beépített zenei gyakorlatok a zongorajáték fejlesztéséhez. Zenei érdeklődéstől függetlenül, a HP702 kiváló élményt nyújt a zongorázáshoz — ráadásul kevesebbért, mint gondolná.

Stílusos hangszertest, kompakt méretekkel
A kompakt HP702 bármely nappaliban vagy lakásban megállja a helyét. Letisztult vonalvezetésével, természetes felületével és kifinomult íveivel egészíti ki otthonát. A tradíciót követő, időtálló, de ugyanakkor modern hangulatú formavilággal is megfűszerezett HP702 hivalkodás nélkül is stílusteremtő. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Kifejező zongorázás a PHA-4 Standard billentyűzettel
A kezdők, de ugyanakkor a tapasztalt előadók is a legtöbbet hozhatják ki játékukból, a HP702 PHA-4 Standard billentyűzetének köszönhetően. Gyors repetíciójával és nagy felbontású érzékelőivel ez a kifinomult billentyűzet még a legigényesebb zongoristákban sem kelt hiányérzetet — ezért hosszú távon is biztosítja játéktechnikája fejlődését. Kinézetre és tapintásra a billentyűk az igazi elefántcsont és ébenfa hatását keltik, nedvességelnyelő képességük pedig megakadályozza az ujjak csúszkálását.

Általános tulajdonságok

  • Autentikus, akusztikus hangzás a Roland’s SuperNATURAL Piano Modeling technológiájával 
  • A PHA-4 billentyűzetnek és a Progressive Damper Action pedáloknak köszönhető hiánytalan zenei kifejezőerő 
  • Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
  • A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín, úgymint vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
  • Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel 
  • Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához a zongora hangszóróin keresztül megszólaltatva
  • Kompatibilis a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz