ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

GP 607 WH

Ár: 1.799.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: GP607WH

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

Mini koncertzongora a kreatív zenéléshez és otthona kiegészítéséhez

Ha egy koncertzongorára vágyik, de elriasztja az akusztikus hangszerek ára és súlya, a Roland GP607 tökéletes választás lehet. A stílusos, fényes fekete és fehér színben kapható GP607 mini koncertzongora formavilágával és eleganciájával a klasszikus zongorák előtt tiszteleg. A hagyományos külső megjelenés ellenére, ez a hangszer számos modern technológiát foglal magába. A Bluetooth® audió/MIDI támogatásnak köszönhetően a hangszert vezeték nélkül csatlakoztathatjuk táblagéphez vagy okostelefonhoz , így kiváló minőségben hallgathatunk zenét a GP607 nagy hatásfokú, 4.1 csatornás hangszóró rendszerén keresztül. A SuperNATURAL Piano modellezés technológia lenyűgözően valósághű zongorahangzást nyújt, az új PHA-50 billentyűzet játékérzete pedig a legkifinomultabb igényeket is kielégíti. Mindezek mellett, számos tanulást segítő funkció is megtalálható a hangszerben, beleértve különböző zongora alkalmazások használatát egy csatlakoztatott táblagépen vagy okostelefonon keresztül. Ha egy gyönyörű, szembetűnő, kifinomult mini koncertzongorát szeretne otthonába, a GP607 minden szempontból be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.ű

Egy hagyományos mini koncertzongora kinézete és játékérzete, nagy ráfordítás és folyamatos karbantartás nélkül

Kétségtelen, hogy egy hagyományos koncertzongora meghatározó bútordarabja egy nappalinak, de a hangszer súlya és rendszeres karbantartás igénye beárnyékolhatja a hangszer iránti vonzalmunkat. Ezzel szemben a fényes fekete és fényes fehér színben kapható Roland GP607 tökéletesen visszaadja egy akusztikus mini koncertzongora látványát és játékérzetét, ráadásul a billentyűzet tető felnyitása után, egyetlen gombnyomás nélkül kezdhetünk zongorázni. Mivel egy digitális hangszerről van szó, nem igényel rendszeres hangolást, és könnyített súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható a lakáson belül.

Prémium minőségű hangrendszer a zenéléshez és zenehallgatáshoz

Néha a zenélés fontos, máskor a zenehallgatás. Bármelyikről is legyen szó, a Roland GP607 kiváló minőségű hangrendszere kivételes hangzással tölti be a teret. Zongorázás közben a telt hangzást egy 4.1 csatornás hangszóró rendszeren keresztül szólal meg, beállítható hangerővel. A beépített Bluetooth audió jóvoltából pedig a hangszer hi-fi berendezésként is működhet a barátok szórakoztatásához egy vezeték nélkül csatlakoztatott táblagépről vagy okostelefonról megszólaltatott zenékkel. Amikor viszont a pihenésé a főszerep, a dedikált Apple Watch alkalmazással a karosszékből válogathatunk a GP607 belső dalkönyvtárában.

Egy zongora a mindennapi zenéléshez és a kreativitás kibontakoztatásához

Az inspiráció bármikor jöhet, ha a Roland GP607 ott áll a nappaliban. Elég csak felnyitni a billentyűzet tetőt és elkapni a pillanatot. A hangminta alapú digitális zongorákkal szemben a Roland’s SuperNATURAL Piano technológiája az akusztikus hangszerek hangkeltési mechanizmusának teljes folyamatát modellezi - beleértve a hangok összecsengését, a különböző rezonanciákat és az alkatrészek keltette jellegzetes zajokat. Ennek köszönhető a GP607 gazdag és összetett hangzása is. A hanggenerátorhoz tökéletesen illesztett, új PHA-50 billentyűzet egy hibrid konstrukció, amely fa és elefántcsont tapintású műanyagok kombinációjából épül fel, ráadásul minden billentyűhöz tartozik egy vezetőtüske is a stabilitás érdekében. Ennek köszönhető az akusztikus zongorákra jellemző kiegyenlített billentés, amelyet nem befolyásol a levegő hőmérséklete és páratartalma, így karbantartást sem igényel.

Gyakorlást segítő beépített funkciók és külső alkalmazások

A zongoratanulás időt, koncentrálást és kitartást igényel, de a zenélés öröméhez semmi sem fogható. A Roland GP607 a hagyományos tanulási módszerekhez képest, számos olyan funkciót tartogat, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást. A hangszer beépített dalaira zongorázva, jól fejleszthető a zenekari játék, a Twin Piano funkcióval pedig feloszthatjuk a billentyűzetet és ugyan abban a tartományban játszhatunk egy duett partnerrel vagy a tanárunkkal.  A beépített metronómmal gyorsan fejleszthető a ritmusérzék, a felvevő egységgel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés. Az USB memóriáról történő audió és MIDI lejátszás mellett, a Bluetooth MIDI funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakozhatunk olyan népszerű zenei alkalmazásokhoz,  mint például a Roland Piano Partner 2, valamint elérhetünk digitális kottákat, dalkönyvtárakat és sok mást. A Roland GP607 hangszerrel öröm a gyakorlás.