ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

FP 60X

Ár: 434.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: FP60X

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

A hordozható zongorák következő lépcsőfoka, továbbfejlesztett hangszínekkel, erőteljes hangszórókkal és gazdag téreffektekkel. 

Ha professzionális teljesítményre vágyik, de magas ár nélkül, az FP-60X digitális zongorát Önnek találták ki. Az FP-X sorozat középkategóriás modellje egy kompakt és elegáns hangszer, amely jól illeszkedik bármely környeztbe, és számos olyan képességgel rendelkezik, melyek a tapasztalt zongoristák igényeit is kiszolgálják. Az FP-60X lelkét a Roland SuperNATURAL Piano hangforrás és a dinamikus, 88 billentyűs PHA-4 Standard klaviatúra jelenti, számos kifejező akusztikus zongorra hangszínnel és mélyreható szerkesztési lehetőségekkel a Piano Designer funkciónak köszönhetően. Ezenkívül számos egyéb hangszín is rendelkezésre áll más zenei stílusok felfedezéséhez, valamint a SuperNATURAL zongoramodellekkel tökéletesen együttműködő téreffektek a valósághű megszólalás érdekében, továbbá egy nagy teljesítményű sztereó hangrendszer és egy magával ragadó Headphones 3D Ambience effekt, amikor fejhallgatót használ.

 • SuperNATURAL Piano hangforrás a kifejező játékhoz a pianissimo-tól a fortissimo-ig
 • Gondosan összeválogatott hangszínek minden zenei műfajhoz, beleértve elektromos zongorákat, orgonákat, vonósokat és szintetizátorokat
 • Beépített Piano Designer funkció a zongorahang mélyreható szerkesztéséhez
 • PHA-4 Standard billentyűzet az akusztikus zongoráktól megszokott autentikus billentéssel 
 • 26 W-os beépített, sztereó hangszórórendszer a gazdag, dinamikus hangzás érdekében
 • Headphones 3D Ambience effekt a fejhallgatóval történő, természetes hangzású gyakorláshoz
 • Vonzó, modern megjelenés az előző generációs FP sorozat díjnyertes formavilága alapján
 • Audió és MIDI csatlakoztathatóság Bluetooth-on vagy USB-n keresztül
 • Két fejhallgató-kimenet a tanár és diák számára a csendes zongoraórákhoz 
 • Mikrofonbemenet és énekeffektek
 • Választható állványok a pianínó jellegű megjelenéshez (KSC-72, KPD-90) vagy a hordozható használathoz (KS-20X, RPU-3)
 • Fekete és fehér színben kapható.

Találd meg saját hangzásodat a SuperNATURAL és Piano Designer használatával
Az FP-60X, a Roland elismert SuperNATURAL hangforrásának használatával játékának minden apró árnyalatát képes visszaadni, a finom pianissimo-tól az erőteljes fortissimo-ig. Ráadásul, saját elképzelésének megfelelően is beállíthatja a hangzást a mély, közép és magas frekvenciatartomány megváltoztatásával egy EQ panelen keresztül, illetve a beépített Piano Designer funkció segítségével a hangokat egyenként szabályozhatja. Az FP-60X rendelkezik egy My Stage funkcióval is, amely kiválasztott zongorahangokhoz rendel hozzá téreffekt-típusokat, így különböző helyszínek magával ragadó akusztikáját szimulálja, egy meghitt próbateremtől egy hangulatos koncertig. 

Dinamikus PHA-4 Standard klaviatúra egy akusztikus koncertzongora billentésével 
A játékérzet egy hordozható zongora esetében is fontos, és az FP-60X billentyűzetében nem fog csalódni. A PHA-4 Standard klaviatúra egy minőségi akusztikus hangszer billentését nyújtja, beleértve azt a kiváltópontnak nevezett finom „kattanást” is, mely a billentyűk lassú lenyomásakor tapasztalható. A 88 db elefántcsont hatású billentyű lehetővé teszi a korlátok nélkül komponálást és a legigényesebb zeneművek előadását is, melyek a kifejező SuperNATURAL hangforrásnak köszönhető tökéletes zenei árnyaltsággal szólalnak meg.

Előadás vagy gyakorlás a beépített hangszórókon vagy a Headphones 3D Ambience effekttel fejhallgatón keresztül 
Az FP-60X az önálló gyakorlást és előadást egyaránt támogatja Amikor egy kis helyszínen lép fel, érezni fogja az egyedi tervezésű, sztereó hangszórórendszer erejét, amely határozott zenei kifejezést biztosít a zongora teljes hangtartományában. Ha pedig egyedül gyakorol otthonában, a Headphones 3D Ambience effekt ragyogó hangzást kelt a fejhallgatóban, mintha a hang a hangszer szívéből érkezne. 

Kompakt és készen áll a bővítésre 
Egy nagy méretű akusztikus zongora általában külön gyakorló helyiséget igényel. Ezzel szemben a hordozható FP-60X könnyen mozgatható vagy tárolható, az Ön elképzelésének megfelelően. Ez a sokoldalú hangszer, az élő előadásokhoz és a hagyományos játéktechnikák megvalósításához különböző lehetőségekkel bővíthető, például a KSC-72 és KS-20X állvánnyal, valamint a KPD-90 és RPU-3 hármas pedálokkal. Mivel egy zongorának épp olyan jól kell kinéznie, mint ahogy szól, az FP-60X ugyanazt a modern stílusú külsőt kapta, mint FP-sorozatú elődje, amely számos nemzetközi formatervezési díjat nyert. 

Még több lehetőség a Bluetooth, USB stb. jóvoltából 
Az FP-60X fejlett, modern funkcióival a lehetőségek új világát nyitja meg. A Bluetooth audió használatával és egy okostelefon segítségével együtt játszhat zenékkel a zongora beépített hangszóróin keresztül, vagy online zongoraleckékkel finomíthatja játéktechnikáját. De tovább is léphet, és a Bluetooth MIDI segítségével olyan zeneszerkesztő alkalmazásokhoz csatlakozhat, mint a Roland Zenbeats vagy az Apple GarageBand. Ha énekelni szeretne, csatlakoztasson egy mikrofont, adjon hozzá effekteket és erősítse az énekhangot a hangszer hangrendszerén keresztül, vagy rögzítse a zongorajátékkal együtt a hangszer beépített felvevőjének segítségével. Ráadásul az FP-60X rendelkezik USB audio/MIDI aljzattal is, melyen keresztül számítógéphez csatlakoztathatja, ha egy profi zenekészítő szoftverrel szeretne felvételt készíteni.