ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

FP 30X White

Ár: 249.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: FP30XWHITE

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

A rendkívül népszerű hordozható zongora —  továbbfejlesztve.

Ha fontos a minőség, de a költségeket is figyelembe kell venni, az FP-30X hangszer ideális választás a Roland FP-X sorozatán belül. Ez a karcsú és stílusos hordozható zongora a belépő szintű FP-10-re épül és tökéletes ár/érték arányt teremt, továbbfejlesztett hangforrással, nagyobb teljesítményű beépített hangszórókkal és megnövelt polifóniával. A Roland SuperNATURAL Piano technológiával és a prémiumminőségű FP-60X modellben is megtalálható, 88 billentyűs,  PHA-4 Standard klaviatúrával ellátott FP-30X tökéletes otthoni hangszer a tapasztalt zongoristák számára. Könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható, a Bluetooth funkcióval pedig vezeték nélkül lehet elérni zenei leckéket vagy együtt játszani dalokkal, így ideális választás minden zongorista számára a gyakorláshoz vagy kisebb fellépésekhez.

 • SuperNATURAL Piano hangforrás a kifejező játékhoz a pianissimo-tól a fortissimo-ig
 • Hangszínek széles skálája minden zenei műfajhoz, beleértve elektromos zongorákat, orgonákat, vonósokat és szintetizátorokat
 • PHA-4 Standard billentyűzet az akusztikus zongoráktól megszokott autentikus billentéssel
 • Megnövelt teljesítményű, 22 W-os sztereó hangszórórendszer, amely megtölti zenével a teret
 • Célzott beállítások az optimális hangzás érdekében, asztali használat esetén
 • Két fejhallgató-kimenet és csendes billentyűzetmechanika az időkorlátok nélküli gyakorláshoz, a szomszédok zavarása nélkül
 • Otthonbarát, kompakt kivitel
 • Bluetooth audió és MIDI csatlakoztathatóság dalok gyakorlásához és online zenei leckék eléréséhez
 • Interaktív kapcsolat zenei alkalmazásokkal, beleértve a Roland Piano Every Day-t és az Apple GarageBand-et
 • Opcionális KSC-70 állvány és KPD-70 hármas pedál a pianínó jellegű, hagyományos zongorajáték támogatásához
 • Fekete és fehér színben kapható

Autentikus akusztikus hangzás és játékérzet 
Felejtse el a közepes árfekvésű, hordozható zongorák, könnyített billentyűzetét - a PHA-4 Standard klaviatúrán egyetlen billentyű leütése is elegendő ahhoz, hogy megtapasztalja az FP-30X kiemelkedő játékérzetét. 88 teljes méretű billentyűvel, ez a zongora a zenei kifejezés minden árnyalatát képes közvetíteni, a zongoratechnika és zenei képességek fejlődésével párhuzamosan. Kalapácsmechanikájával, kiváltópontos és elefántcsont hatású billentyűivel ugyanazt a játékérzetet tapasztalhatja, mint egy remek akusztikus hangszeren, beleértve a billentyű lassú lenyomásakor érzékelhető finom „kattanást” is. Az autentikus játékérzet mellett a Roland kiváló SuperNATURAL hangforrása a kifejező játék minden apró árnyalatát képes visszaadni a tapasztalt zongoristák számára, illetve segíti a karakteres, dinamikus játék elsajátítását kezdők számára. 

Lenyűgöző hangzás bármilyen környezetben 
Az FP-30X hatékony, beépített, sztereó hangszórórendszere kimagasló teljesítményt és hangzást nyújt játék közben, amely tovább növeli a hangforrás kifejező megszólalását. És ha bármikor még nagyobb hangerőre lenne szüksége, egyszerűen csatlakoztathat külső hangszórókat a hangszeren található kimenetekre. Egy külön üzemmódot használhat az otthoni gyakorláshoz, amely optimalizálja a hangzást, amikor az FP-30X-et egy asztalra helyezi, továbbá két fejhallgató-csatlakozó áll rendelkezésre a nappali vagy éjszakai csendes gyakorláshoz, akár egyedül, akár a zongoratanár mellett.

Egy kompakt zongora, nagy lehetőségekkel
Az FP-30X esetében a hordozhatóság profizmussal párosul. Rendkívül kompakt felépítésével és nagyon jól kezelhető súlyával, a hangszer könnyedén mozgatható otthoni környezetben a leginspirálóbb hely megtalálásához, vagy az egyszerű tároláshoz, ha épp nincs használatban. Az FP-30X a zongoratechnika fejlődéséhez is alkalmazkodik. Egy KSC-70 állványra helyezve pianínó jellegűvé válik, a hárompedálos KPD-70 vagy DP-10 zengető pedál csatlakoztatásával pedig még kifejezőbb zongorajáték érhető el. 

Játsszon együtt dalokkal, és tanuljon gyorsabban a Bluetooth és USB használatával
Az FP-30X fejlett csatlakoztathatósága hosszú távon támogatja a tanulást. A Bluetooth audió használatával és iOS vagy Android készülékével zenéket szólaltathat meg a hangszer beépített hangszóróin vagy fejhallgató-kimenetein keresztül, így dalokat gyakorolhat kedvenc előadóitól, illetve online zenei leckékkel csiszolhatja zongoratudását. De tovább is léphet, és a Bluetooth MIDI segítségével olyan zeneszerkesztő alkalmazásokhoz csatlakozhat, mint a Roland Zenbeats vagy az Apple GarageBand. Vagy itt a Roland Piano Every Day alkalmazás, amely automatikusan rögzíti és visszajátssza a napi gyakorlást az Ön által kiválasztott zongorahangszínnel. Továbbá, az FP-30X rendelkezik USB audio/MIDI aljzattal is, melyen keresztül számítógéphez csatlakoztathatja, ha egy profi zenekészítő szoftverrel szeretne felvételt készíteni.