ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

DP 603 PE

Ár: 1.009.900 Forint

Gyártó: Roland

Sorszám: DP603PE

Készlet információ:

Rendelt darabszám:

Megrendelve: 0 db

Termékleírás

Karcsú, stílusos digitális zongora a modern életterekhez harmonizálva

Miután modern lakásának összes bútordarabja a helyére került, kár lenne felborítani a harmóniát egy oda nem illő, régi stílusú zongorával. A Roland DP603 stílusos, minimalista formavilága viszont tökéletesen fog illeszkedni az Ön által megálmodott modern élettérhez. A DP603 azonnal felhívja magára a figyelmet keskeny vonalvezetésével, ami páratlan hangzással és játékérzettel párosul a Roland legújabb SuperNATURAL Piano hanggenerátorának és a kifinomult PHA-50 billentyűzetnek köszönhetően. A számos, gyakorlást segítő beépített funkció mellett, a hangszer vezeték nélkül csatlakoztatható egy tablethez vagy okostelefonhoz, lehetővé téve az audió lejátszást a hangszeren keresztül vagy a legújabb zenei alkalmazások használatát. Klasszikus zongora hangzásával és modern megjelenésével a Roland DP603 tökéletes választás napjaink modern zongoristái számára.

  • Karcsú, stílusos felépítés a modern életterekhez harmonizálva
  • A legújabb SuperNATURAL Piano modellezés technológia a gazdag és még valósághűbb koncertzongora hangzáshoz
  • Autentikus billentés az új, kiváltópontos PHA-50 (Progressive Hammer Action) billentyűzetnek köszönhetően, amely a fa és speciális műanyagok kombinációjának köszönhetően természetes megjelenésű és időtálló
  • Headphones 3D Ambience technológia a kiváló térhangzáshoz, fejhallgatón keresztül is
  • Vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolat okostelefonokkal vagy tabletekkel, különböző zenei alkalmazások használatához és zenehallgatáshoz a zongora beépített hangszóró rendszerén keresztül
  • A Roland Piano Partner 2 és más izgalmaz zenei alkalmazások elérése a napi gyakorláshoz és az örömteli zenéléshez
  • Három választható szín az otthoni környezetnek megfelelően: Klasszikus fényes fekete, Elegáns fényes fehér vagy Modern fekete

Egy stílusos zongora a modern otthonokba

A Roland DP603 első pillantásra is különbözik a piacon kapható más modellektől. Karcsú és stílusos hangszertest szándékosan kerüli a lekerekített formákat és díszítéseket. Felnyitás után az integrált billentyűzet fedél a kottatartó szerepét tölti be, lezáráskor pedig puhán és lassú mozgással áll vissza a helyére. A hangszer kompakt, 35 cm-es szélessége ellenére, ugyan olyan strapabíró, mint a 2003-ban napvilágot látott DP sorozat többi tagja.

Tökéletes zenei kifejezés a SuperNATURAL Piano modellezésnek és érzékeny PHA-50 billentyűzetnek köszönhetően

A Roland DP603 a stílus és tartósság tökéletes kombinációja, amely a minimalista vonalvezetés és fajsúlyos technikai megoldások kombinációjából született. A zongora ugyan azt a SuperNATURAL Piano technológián alapuló hanggenerátort használja, mint a Roland csúcskategóriás LX/HP modelljei. Ennek köszönhető az a hiánytalan, dinamikus hangzás, amely csak egy akusztikus hangszerhez hasonlítható. Ezzel együtt a fa és speciális műanyagok kombinációjából felépülő, új PHA-50 billentyűzet mindenfajta karbantartás nélkül is, ugyan azt a játékérzetet garantálja, mint a hagyományos zongorák elefántcsont/ébenfa billentyűi.

A dinamikus hangszóró rendszer zenével tölti meg otthonát

A DP603 beépített hangrendszere meleg, mégis határozott zongora hangot sugároz, a tér méretéhez beállítható hangerővel. Ráadásul ugyan ez a hangrendszer képes vezeték nélküli hangszóróként is funkcionálni a kiváló minőségű, otthoni zenehallgatáshoz. A vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően, egyszerűen csatlakoztatható egy okostelefon vagy tablet a hangszerhez, és máris megszólalnak kedvenc dalaink a beépített hangszórókon keresztül. Sőt, együtt is játszhatunk ezekkel a dalokkal!

Hatékony gyakorlás különböző beépített funkciókkal és zenei alkalmazások elérése vezeték nélküli kapcsolattal

A zongoragyakorlás magányos elfoglaltság, de a Roland DP603 minden lépéshez támogatást nyújt. A 300 beépített dal élvezetesebbé és hatékonyabbá teszi a gyakorlást. A beépített metronómmal gyorsan fejleszthető a ritmusérzék, a felvevő egységgel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés. Mindezek mellett az USB lejátszás/mentés funkciókkal tovább támogatható a gyakorlás, miközben a Twin Piano mód lehetővé teszi tanár és tanuló számára, hogy a billentyűzet felosztását követően, ugyan abban a hangtartományban, együtt szólaltassa meg a hangszert. És ne feledkezzünk meg a különböző zenei alkalmazásokról sem a tanítás kapcsán. A hangszerhez Bluetooth MIDI-n vagy USB kábelen keresztül csatlakoztatható egy iPad vagy Android tablet a népszerű zenei alkalmazások vagy oktató videók eléréséhez. Első lépésként a Roland Piano Partner 2 alkalmazást ajánljuk, amely a DP603 beépített dalainak kottáját jeleníti meg a tablet képernyőjén.